ÖVERVINN DIN RIDRÄDSLA!


 

 


 DU ÄR INTE ENSAM!


 

Alla ryttare, oavsett nivå, kan någon gång under sitt ”ridliv” ha upplevelser som gör att man blivit rädd för att rida eller känner sig rädd för ett visst moment i ridningen eller i samvaron med hästarna. Den känslan går att förändra även om den varit långvarig.

 

Under denna kurs kommer du få möjlighet att möta den rädslan som begränsar dig i ditt "hästliv", förstå vad den verkligen handlar om och lära dig hur du verkligen kan komma över den. Du kommer möta andra i liknande situation och få möjlighet att dela den och få stöd i din upplevelse.

 

Vi kommer metodiskt och grundligt att gå igenom din situatiion och alla steg du behöver för att återupprätta ditt förtroende för att få kontroll på situationen istället för att rädslan ska fortsätta kontrollera dig. Du kommer efter kursen ha ett nytt lugn och en tydlig bild om hur du går vidare.

 

Helgen innehåller teori, föreläsningar, gruppövningar, individuell coaching, praktiska övningar och redskap för vidare arbete på egen hand.

 

Max 6 deltagare per kurs.


 

Datum: 1-2 juni 2024 fullbokad,

Nästa kursdatum 6-7 juli 2024

Tid: Helgkurs 9.30-16.30 lördag och söndag

Plats: Kämparps gård, Genarp

Pris: 2400 kr båda dagarna. Moms, kursmaterial, fika fm/em och lunch ingår i priset.

Sista anmälningsdag:  25 juni 2024 (obs det är endast 6 platser som bokas upp efter hand som anmälan inkommer)Är du intresserad av att vara med på kursen? Anmäl ditt intresse så återkommer jag med aktuellt kursdatum så snart som möjligt.

 
Anmälan o frågor till info@horsesforlife.se eller Charlotte tel 070-7763468

 

 

Kursledare: Charlotte Almö

 

Utbildad i Kommunikativt ledarskap, personligt ledarskap, idrottscoaching,

 

mental träning, kroppsmedvetenhetsamt utbildad Hippolog, pilatesinstruktör och ryttare.