DVD PILATES FÖR RYTTARE

    Referenser

Tränings DVD Pilates för Ryttare

Instruktionsfilm om hur pilatesträningen hjälper ryttaren att få en mer balanserad och ökad kroppskontroll, sits och förbättrad förmåga till harmonisk och effektiv ridning. Filmen börjar med ridning där fördelarna med pilates för ryttarens sits förklaras.

Rörelserna visas först enskilt med förklaring av utförande och betydelse. Därefter följer ett träningsprogram som avslutas med stretching.

Beställ DVD:n genom att betala 250 kr till bg 456-6972 eller Swish 070 776 3468 samt fyll i namn och adress i nedanstående formulär. Vill du istället betala mot faktura (19 kr extra) eller postförskott (75 kr extra) så ange det i meddelandet nedan.

 DVD:n kostar 250 kr inklusive moms och porto. Priserna gäller för beställningar inom Sverige.För utlandsbeställningar tillkommer extra porto.

 

Beställ DVD

OBS! Många fyller i formuläret nedan men glömmer e-post adress och/eller postadress. Ange även att det avser beställning av DVD. Vänligen kontrollera att allt är ifyllt så att vi kan komma i kontakt med er!

Hej Charlotte,

Vill bara tala om att jag tittat på din DVD "Pilates för ryttare" som jag köpte för en tid sedan. Bra initiativ! Jättetrevlig och välgjord DVD med bra övningar.

Ska definitivt visa upp den och rekommendera den för eleverna på Strömsholm.

Lycka till och hoppas att DVD:n säljer bra!

Hälsn

Mari Zetterqvist Blokhius

Ridinstruktör och pedagogiklärare på Strömsholm

Författare och forskare i ämnet Ryttarens sits o balans

Ditt namn

Din e-post

Din hemsideadress

Ditt meddelande